• De goedkoopste FIFA coins online
  • Betrouwbare aanbieders
  • Snel op jouw account

FUTBomb

Snelle FIFA coins

https://www.fifacoins-kopen.nl/wp-content/uploads/2017/12/futbomb.png
"FUTBomb was zeer goedkoop, zo goedkoop dat ik dacht dat het een oplichting was. Maar ze gaven m'n coins binnen een paar minuten!"
Wij vergelijken
mmogaigvaultu7buyfifautstorefifacoin.commulefactory

FUTBomb

FUTbomb is een Engels bedrijf dat is gespecialiseerd in FUT coins websites en andere gerelateerde digitale gametoepassingen. FUT coins is de afkorting van Fifa Ultimate Team Coins. Met deze coins kunnen spelers ingame packs kopen waarmee bijzondere voetballers aan het eigen team kunnen worden toegevoegd. Er zijn packs verkrijgbaar met spelers uit een bepaalde landencompetitie, of spelers uit de gehele Europese competities. Futbomb bestaat sinds 2011, het jaar dat FIFA 12 op de markt kwam. FUTbomb stimuleert hun kopers om een review over het bedrijf te schrijven en hun ervaringen te delen.

Transacties

Dagelijks zijn er ongelimiteerde aantallen coins te koop. Betaling is mogelijk met Paypal, credit cards, debit cards, Skrill, Paysafecard, CashU en Onecard. FUTbomb werkt via een digitaal systeem waardoor de coins direct na de betaling beschikbaar zijn voor gebruik. De snelheid van betalen hangt af van het gebruikte betalingssysteem. De status van de betaling is online te volgen. FUTbomb beschikt over 24-uurs klantenservice. Deze is te bereiken via email, Facebook of Twitter. Het is mogelijk om gebruik te maken van FUTbomb coupons. Met deze coupons krijgt je korting op de aanschaf van coins. Via het internet zijn de coupons eenvoudig te vinden.

Je kan de kortingscode gebruiken: FIFAPACKS voor 10% korting!

Review

Na de eerste 100 reviews wordt 1 miljoen coins verloot!

Nog geen reviews, wees als eerste die een review toevoegd.

Info & Deals

FIFA 20 Points Kopen

Opzoek naar waar je FIFA 20 punten kan kopen, maar je wil niet de hoge prijzen betalen die EA vraagt? Koop dan je FIFA punten bij een van onze verkopers, zij le...

Bekijk